FOTO. „Omul de turtă dulce”, oferit în dar copiilor din partea Teatrului de Vest Reșița

omul de turta dulce spectacol (1)
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Copiii mai multor centre sociale și unități de învățământ din subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin și a Primăriei Municipiului Reșița s-au bucurat ieri de spectacolul „Omul de turtă dulce” al Teatrului de Vest, dar și de întâlnirea cu Moș Crăciun.

Magia Crăciunului a cuprins ieri Teatrul de Vest Reșița prin punerea în scenă a spectacolului muzical „Omul de turtă dulce”, în regia lui Ștefan Iordănescu. Au fost două reprezentații gratuite pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Aurora Reșița, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Primăvara Reșița, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Christiana Bocșa, Grădinița PP „Semenic” Reșița (care au și colindat la final), cât și pentru copiii școlilor din Dealu Crucii, Țerova, Secu, Cuptoare ale municipiului Reșița.

omul de turta dulce spectacol (1)

„Am avut două spectacole, de la ora 11.00 și de la ora 13.00, gratuit de Crăciun. Am avut două săli arhipline. La finalul spectacolelor a ieșit Moș Crăciun pe scenă, le-a zis copiilor să stea cuminți pe scaune, să nu se ridice, a chemat toate personajele din «Omul de turtă dulce» pe care copiii le-au văzut și acestea au oferit fiecărui copil o pungă de cadouri. Am avut ajutoare în acest sens: Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, DGASPC, Primăria Reșița, Asociația Nevo Parudimos și Fundația Humanitas Pro Deo. Copiii s-au bucurat fantastic.”, ne-a declarat Florin Ionescu, managerul Teatrului de Vest Reșița.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

omul de turta dulce spectacol (1)

omul de turta dulce spectacol (3)

untitled design set 970x90 px merlin februarie
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/