FOTO. „O sală de clasă ca acasă”, început de școală pentru copiii din Giera

sala clasa (1)

Elevii din Giera, județul Timiș, care merg pentru prima dată la școală, vor păși în spații renovate, moderne și primitoare. Două mari companii s-au implicat în proiect.

Cu implicarea arhitectului Miruna Pavoni, spațiul a fost complet renovat și redecorat, de la pardoseală și pereți până la mobilier și elemente decorative. Arhitectura și design-ul clasei transmit sentimentul unei pauze reale de la un mediu tipic școlar, oferindu-le astfel copiilor un spațiu în care să își poată contura viitorul.

„Responsabilitatea socială în dm alocă un spațiu special dedicat celor mici, prin diferite acțiuni, multe din ele cu caracter recurent. Copiii reprezintă viitorul, însă educația e cea care asigură acest viitor, iar proiectul <<O sală de clasă ca acasă>> ne-a oferit posibilitatea de a da o mână de ajutor în comunitatea din Giera, județul Timiș, copiilor ce aveau nevoie de această sală și de dotările necesare desfășurării activității de învățare, atât de necesară pentru o bună dezvoltare a micuților și pentru întâmpinarea abandonului școlar”, a spus Daniela Jordanovski, manager marketing și achiziții în cadrul dm România.

„Brandurile noastre își continuă misiunea de a fi o Forță a Binelui și a Creșterii, cu atât mai mult într-o perioadă în care comunitățile au nevoie de o și mai mare implicare din partea noastră. Prin intermediul campaniei O Sală de Clasă ca Acasă elevii beneficiază de un proces de acomodare cât mai plăcut și ușor, într-un univers sigur, prietenos, colorat și încurajator, pentru a-i ajuta să meargă cu drag la școală încă din prima zi”, a spus George Carpov, company communications director P&G.

Cuib de vise 1000x100

Campania „O sală de clasă ca acasă” a fost lansată în 2018. Selectarea școlilor beneficiare este realizată cu ajutorul ONG-urilor active în zonele respective.

sala clasa (2) sala clasa (3)

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/