FOTO Nou centru social-cultural realizat de Arhiepiscopia Timișoara. Cine va beneficia de serviciile oferite

centru5
Cuib de vise 1000x100

Arhiepiscopia Timișoarei a finalizat recent un nou centru social-cultural în cartierul Freidorf. Aici vor fi organizate diferite activități pentru copii și tineri. De asemenea, în incinta centrului se află și un cabinet medical, unde bolnavii vor beneficia de servicii gratuite.

Arhiepiscopia Timișoarei vine în sprijinul celor care locuiesc în cartierul Freidorf. În această zonă au fost realizate o nouă casă parohială și un nou centru social-cultural, care au fost sfințite de către mitropolitul Banatului în acest sfârșit de săptămână.

centru4

Potrivit reprezentanților instituției, în centrul social-cultural vor fi derulate activități destinate copiilor și tinerilor. De asemenea, vor fi organizate conferințe și lansări de carte. Mai mult, în incinta clădirii funcționează și un cabinet medical.

Noul Centru social și parohial are amprenta la sol de 180 de metri pătrați, cu două locuințe și mansardă. Există grupuri sanitare, sală multifuncțională, parcare și un cabinet medical, care prin voluntariatul câtorva fii ai parohiei, de profesie medici, va fi de folos întru alinarea suferințelor credincioșilor bolnavi”, a informat Arhiepiscopia Timișoarei.

publicitate si promovare in ziar

centru3

centru2

centru1

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/