FOTO: Neatenția a băgat un biciclist în spital

Viteza și neatenția au făcut din nou victime în Reșița. Un bătrân a ajuns la urgențe după ce bicicleta sa a fost spulberată de o mașină.

Un grav accident a îngreunat mai bine de jumătate de oră traficul din zona Triaj din municipiu, după ce un biciclist care circula pe marginea drumului a fost agățat de un autoturism al firmei Transprotector.

În urma impactului, atât victima, cât și bicicleta pe care se afla au ajuns în mijlocul drumului. Participanții la trafic au sunat imediat la 112, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului.

accident biciclist accident biciclist

Bătrânul de 70 de ani deși a suferit răni destul de grave se află în momentul de față în afara oricărui pericol, fiind totuși ținut sub supraveghere medicală.

„Are un traumatism cranio-facial și o contuzie la cotul stâng. În momentul de față este stabil, este încă în curs de investigații, încă așteaptă rezultatele analizelor”, a explicat Violeta Florea, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Reșița.

Cercetările continuă în acest sens, iar biciclistului i-au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă era sau nu sub influența băuturilor alcoolice.