FOTO. Muzica și arta și-au făcut loc în curtea Spitalului Militar din Timișoara. „Ziua Copilului este prin esență ziua inocenței”

spitalul militar
publicitate si promovare in ziar

Ateliere de creație atât pentru copii, cât și pentru adulți, un concert muzical și diferite alte activități au fost organizate în curtea Spitalului Militar din Timișoara.

Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans, iar atelierele de creație dedicate celor mici au fost pregătite de studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

„Ziua Copilului este prin esență ziua inocenței, zi în care serbăm puritatea, ludicul, bucuria în forma ei cea mai simplă. Să învățăm în fiecare zi câte o lecție de bunătate și sinceritate de la copiii noștri, să învățăm cum să ne jucăm și să ne relaxam cu lucruri mărunte, să râdem cu sufletul și să nu uităm copilăria. Relaxare, bună dispoziție și bucurie – emoțiile au fost prezente în curtea spitalului. Mulțumim și felicităm mici și marii artiștii care au fost astăzi alături de noi și care au adus din nou zâmbetul pe chip și bucuria în suflet”, transmit reprezentanții Spitalului Militar din Timișoara.

În parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, tot ieri a fost organizat și un concert muzical special.

spitalul militar ziua copilului spital militar concert spital militar ziua cpilului ziua copiluluii2

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01