FOTO. Mozaic urban, creat de studenții din Timișoara

mozaic upt (4)

Un mozaic urban a fost creat de studenții de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a UPT, în cadrul concursului „Competiția culorilor Mapei”.

Fiecare student a realizat un caiet de studiu reprezentativ pentru concept și un tablou mozaic de dimensiunea 60 x 60 cm, folosind adezivi și chiturile colorate Mapei pentru placări ceramice. Atmosfera este una foarte creativă mai ales datorită dificultății temei din acest an, și anume 100 ani de Campus UPT- mozaic urban, transpusă de studenți în diverse idei de intervenție asupra zonelor de gradene din curtea Facultății de Arhitectură și Urbanism și realizarea unei mostre la scara 1:1 în acel tablou de 60x60cm.

mozaic upt (5)

Cele 30 de lucrări realizate în cadrul acestui concurs, au fost expuse în Holul Central al Bibliotecii UPT, unde a avut loc vernisajul expoziției, precum și acordarea de diplome și premii, în prezența reprezentanților conducerii UPT, Facultății de Arhitectură și Urbanism și a firmei Mapei.

Lucrările au fost realizate sub coordonarea cadrelor didactice: ș.l.dr.arh. Andreea Anamaria Anghel, conf.dr.arh. Camil Milincu, conf.dr.arh. Andrei Racolța, ș.l.dr.arh. Cristina Povian, as.dr.arh. Alexandru Botici și drd.arh. Cristian Ciobanu.

Expoziția de mozaicuri este acum deschisă publicului și poate fi vizitată până la sfârșitul lunii august, în cadrul orelor de funcționare ale bibliotecii.

mozaic upt (2) mozaic upt (6)

1000 x 100 gif logiscool