FOTO Mii de persoane, prezente în Piața Unirii pentru a participa la spectacolele din deschiderea TM2023

show3

Piața Unirii a fost plină de oameni, vineri seara. Mii de persoane au participat la spectacolele pregătite în deschiderea Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023. Show-ul aerian din centrul orașului a fost unul de-a dreptul spectaculos.

În Piața Unirii au avut loc spectacole de zile mari, vineri seara, în deschiderea oficială a Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023. Astfel, zona centrală a orașului a fost luată cu asalt de mii de oameni curioși să participe la evenimentele pregătite cu ocazia acestui proiect important.

show7

Startul distracției s-a dat la ora 19.00, la butoane fiind DJ set & VJ-ing | Doctorul Sinteză & K-Lu. Apoi a urmat un concert susținut de Implant Pentru Refuz feat. Dora Gaitanovici, Adrian Despot, Dan Byron și Alyona Alyona.

show2

Cel mai așteptat moment al serii a fost însă spectacolul aerian impresionant „Muare Experience” al companiei spaniole Voalá Project, susținut în timpul unui concert al trupei rock Duchamp Pilot. Seara s-a încheiat cu Taraf de Caliu, care a făcut publicul să danseze pe muzică lăutărească, și cu un concert DJ Fritz Kalkbrenner.

De apreciat este faptul că pe scenă s-a aflat și un interpret pentru surdo-muții prezenți în centrul Timișoarei pentru a participa la show-urile pregătite.

Pe toată durata spectacolelor, clădirile din Piața Unirii au fost iluminate în culori vii.

Foto: Timișoara 2023

show14

show13

show12

show11

show10

show9

show8

show6

show5

show4

show3

show2

 

 

show1

tmc 640