Cabinetul parlamentar al Valeriei Schelean, deschis oficial!

Așa cum a promis în campania electorală, parlamentarul Valeria Schelean a creat un spațiu în Oțelu Roșu dedicat cetățenilor, un birou unde să asculte toate problemele oamenilor ce sunt invitați să bată la ușă cu încredere.

Primul cabinet de deputat al Valeriei Schelean și-a deschis porțile oficial în cursul zilei de ieri, pentru că parlamentarul a stat de vorbă cu oamenii din Oţelu Roşu şi până acum. Mai mulţi dintre colegii din PDL au răspuns invitației lansate de singurul deputat de Caraş-Severin din partea democrat-liberalilor şi i-au fost alături. „Primul lucru pe care l-am promis în campania electorală am reușit să îl duc la bun sfârșit. Am îmbrăcat haine noi, am un birou parlamentar, după ce până acum acesta a fost în diferite locații. În funcție de cererile cetățenilor, îmi voi întocmi și un program de audiențe, însă până atunci, un jurist, coleg cu mine, va fi prezent la cabinet  și va prelua toate problemele cetățenilor”, a declarat Valeria Schelean la întâlnirea de la Oțelu Roșu.

Cu o zi înainte de inaugurarea oficială, oamenii deja au venit la noul cabinet al deputatului Valeria Schelean, lucru ce a bucurat-o pe aceasta, pentru că biroul deja și-a atins scopul pentru care a fost deschis, acela de a se constitui într-un spațiu de discuții cu cetățenii din Valea Bistrei.

Chiar dacă e vorba despre un parlamentar din Colegiul 5, Valeria Schelean se consideră deputatul întregului județ, drept care va încerca să-și deschidă cabinete în mai multe orașe, printre care se numără și Reșița, aflată în afara colegiului pe care aceasta îl reprezintă: „Eu sunt un parlamentar de Caraș-Severin și îmi asum responsabilitatea rezolvării și altor probleme care nu fac parte din Colegiul 5, ci de pe raza întregului județ. Aș vrea să fiu prezentă și la Reșița, fiind reședința de județ”, a precizat Valeria Schelean.