FOTO: Grav accident rutier cu 3 mașini avariate și o victimă la Reșița!

explo 1000x200

Circulația a fost deviată mai bine de 30 de minute în zona IPJ. Asta, după ce două mașini s-au izbit și au avariat-o și pe a treia. O persoană a ajuns la spital.  

Șoferul unei mașini care circula regulamentar a ajuns la spital, după ce un alt conducător auto nu s-a asigurat corespunzător și l-a izbit în plin. Toate cele trei mașini sunt acum grav avariate, iar o persoană se află la spital pentru îngrijiri medicale.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650472626056″]

UPDATE 1 – „Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat, în vârstă de 46 de ani, conducea un autoturism din direcţia Lunca Pomostului spre cartierul Moroasa, a efectuat virajul spre stânga fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care venea din sensul opus şi care a fost proiectat într-un alt vehicul parcat în urma coliziunii. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a explicat Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto lovit, în vârstă de 32 de ani, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Revenim cu amănunte!