FOTO Gata cu nervii în trafic. S-au terminat lucrările pe Calea Buziașului

buziasului2

Vești bune pentru șoferi aduse de reprezentanții Primăriei Timișoara. După două luni și jumătate de șantier, s-au finalizat lucrările de modernizare a Căii Buziașului, astfel că se ajunge mai ușor cu mașina la Moșnița.

Fără nervi în trafic pentru șoferii care locuiesc în Moșnița. Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, a anunțat că duminică au fost finalizate lucrările de lărgire la patru benzi a Căii Buziașului, după două luni și jumătate de șantier.

Azi (n.r. duminică) s-a deschis circulația pe Calea Buziașului. Așa cum am promis, lucrările rutiere au fost finalizate în mai puțin de trei luni. Au fost executate: lărgirea la patru benzi, noul podeț peste canalul ANIF, trecerea peste calea ferată, relocarea rețelelor inclusiv a celei ce alimentează cu gaz Moșnița. Ordinul de începere pentru această investiție a fost dat în 13 august, azi (n.r. duminică), 31 octombrie, drumul a fost dat în folosință”, a declarat Ruben Lațcău.

Potrivit viceprimarului Timișoarei, pe această porțiune din Calea Buziașului mai trebuie finalizate pistele de biciclete și trotuarele. Ruben Lațcău estimează că șantierul va fi închis complet până la data de 20 decembrie.

buziasului8

buziasului7

buziasului6

buziasului5

buziasului4

buziasului3

buziasului2

buziasuli1