FOTO. Explorări prin spațiu și timp pentru pasionații de toate vârstele. Descoperă Universul la Planetariul din Iulius Town!

iulius town timisoara planetariu (4)
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Călătorii uimitoare prin spațiu și timp, pentru curioşi de toate vârstele, au loc în această perioadă, la Iulius Town. Un Planetariu gonflabil îi transportă pe „turiștii spațiali” mai departe de Calea Lactee, spre imensitatea inimaginabilă a miliardelor de galaxii, purtându-i către locurile de naștere ale stelelor, dar și unde acestea s-au stins.

Explorări prin spațiu și timp au loc la Iulius Town, iar tu eşti invitatul special. Până pe 31 iulie 2022, în fiecare zi, curioșii de toate vârstele vor putea să „își desprindă” picioarele de pe Terra și să cutreiere spațiul cosmic la Planetariul gonflabil amenajat în zona food court.

Principala proiecție este spectacolul fulldome „De pe Terra în Univers”, ce reprezintă o călătorie uimitoare prin Universul Observabil.

Planetariul are un diametru de 8 m și dispune de un proiector digital special, ce poate oferi un spectacol pentru 30 de spectatori. Timp de 30 de minute, cât durează fiecare proiecție, participanții vor afla informații despre galaxii, cea mai mare stea din Univers, satelitul Pământului și multe alte curiozități.

publicitate tmc 640

iulius town timisoara planetariu (5)

Prețul unui bilet este de doar 25 de lei, iar proiecţiile au loc în fiecare zi, în intervalul orar 11.00 – 21.00.

Imagini cu Terra văzută din spațiu, călătorii spre locurile unde se nasc stelele, imagini spectaculoase cu Calea Lactee, dar și cu galaxii de la marginea Universului Observabil vă așteaptă la Iulius Town.

publicitate Timisoara banner maxagro