FOTO Evenimente culturale în peste 30 de locații, în a doua zi a weekendului de deschidere a TM2023

t2

Câteva mii de persoane au participat, sâmbătă, ziua a doua a weekendului de deschidere a Timișoara 2023, la evenimentele culturale pregătite în peste 30 de locații din oraș. 

A fost forfotă mare în toată Timișoara și în a doua zi din weekendul de deschidere al Capitalei Europene a Culturii 2023. Potrivit primarului Dominic Fritz, câteva mii de persoane au participat la evenimentele culturale care au avut loc sâmbătă în peste 30 de locații din Timișoara.

t6

Sărbătoarea merge mai departe. Mă bucur că timișorenii și vizitatorii au savurat oferta culturală pregătită pentru ziua a doua a weekendului de deschidere. Au fost și azi mii de participanți în cele peste 30 de locații care au îmbelșugat orașul cu evenimente culturale. Le mulțumesc echipelor de la Primăria Municipiului Timișoara, Centrul de Proiecte Timișoara și Timișoara 2023, precum și tuturor artiștilor implicați în acest program, pentru munca pe care o depun”, a afirmat Dominic Fritz.

Printre altele, au fost organizate expoziții, tururi, filme, conferințe, concerte, spectacole, precum și activități pentru copii.

Întregul program al Deschiderii Oficiale TM2023 se găsește AICI!

t10

t9

t8

t7

t5

t4

t3

t1

tmc 640