FOTO: Diverta îi învață pe micuți să fie creativi!

explo 1000x200

De aproximativ o lună, lanțul de magazine Diverta organizează în incinta shopurilor proprii diverse activități pentru copiii din întreaga țară, activități ce au ca scop educarea copiilor prin joc și joacă, dar și prin diverse acțiuni cu scop creativ.

Angajații din Reșița nu au rămas imparțiali și au amenajat un spațiu în incinta magazinului din Nera, în care sâmbătă de sâmbătă copiii din Reșița sunt invitați să participe la aceste activități cu scop educativ atât pentru copii, cât și pentru părinți, care după o săptămână de lucru se relaxează liniștiți citind o carte.

Dacă sâmbăta trecută prichindeii au luat cu asalt magazinul din Nera, realizând diverse desene, astăzi cei mici nu au rămas datori, venind într-un număr mare, pentru a-și demonstra cu adevărat creativitatea, confecționând din hârtie diverse obiecte.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157639886895426″]

Diverta este o companie care comercializează pe piața de retail din România produse de birotică şi papetărie, carte, muzică, film, jocuri și jucării și IT&C. Diverta mai oferă servicii de închiriere video, copiere de documente, vânzări de bilete și încărcare electronică. Diverta este parte a RTC Holding, unul dintre cele mai mari grupuri de retail și distribuție din România. Diverta este una dintre diviziile de retail ale grupului RTC și cuprinde mai multe linii de business – lanțul de magazine Diverta, Librăria Noi din București, Depozitul de Carte (DDC), Ara Toys (import și distribuţie de jucării) și Noi Distribuție Carte (NDC), cel mai mare importator și distribuitor de carte străină.

Conform Wikipedia, în 2010, cea mai mare pondere (34%) din afacerile Diverta a fost reprezentată de segmentul carte, urmat de papetărie (22%), media (17%), jucării (11%), IT (7%), servicii (6%).

În anul 2005, Diverta a cumpărat integral Best Computers (care deținea un lanț de 11 magazine IT, localizate mai ales în București) și 60% din Best Distribution, importator și distribuitor de jocuri și console. În anul 2008, rețeaua Diverta opera magazine în 41 de orașe din România.

banner 970 x 250