FOTO: Costume trăsnite și veselie la Halloween!

po 1000x100px (3)

Cu puțină întârziere, dar cu multă voie bună și distracție, Halloweenul a poposit și în incinta Colegiului Tehnic Cărășean din Reșița. Costumele diversificate au pus în dificultate membrii juriului.

Concursul de costume organizat cu ocazia Halloweenului a mobilizat elevii Colegiului Tehnic Cărășean și i-a determinat să se costumeze cât mai original, pentru a impresiona juriul. De la Minnie la zombi, Zoro, travestiți sau chinezi, imaginația elevilor a luat-o razna, creând cele mai simpatice costume.

Ne-am distrat de minune în Amfiteatrul Colegiului Tehnic Cărășean, unde am organizat petrecerea de Halloween, chiar dacă a fost puțină întârziere, din motive întemeiate. Vreau să le mulțumesc tuturor elevilor și profesorilor care m-au ajutat la organizarea acestui eveniment. Am reușit să vă descrețim frunțile pentru două ore și cred că v-ați făcut amintiri frumoase”, a fost mesajul profesoarei Judith Călinescu, cea care a organizat evenimentul.

banner 1000 x 100 hd

De altfel, încântați au fost și ceilalți colegi de breaslă care nu s-au putut abține să nu felicite inițiativa profesoarei. „A fost deosebit, iar elevii noștri, minunați”, a fost comentariul profesoarei Mioara Trandafir.„Acțiunile organizate de tine sunt reușite, așa este când pui suflet în ceea ce faci”, a venit și lauda unei prietene pentru cea care a făcut posibilă acțiunea.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157637404368956″]

03 britannia 1000 x 100 gif