FOTO. Codru, festivalul din pădure, mii de participanți

Festivalul CODRU 2022
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Prima zi de CODRU Festival a strâns la Pădurea Bistra peste 5.000 de participanți.

Pe scenă a urcat și trupa belgiană Hooverphonic. Artiștii au salutat public timișorean: „Bună seara, Timișoara! Suntem fericiți că putem cânta astăzi aici pentru prima data”. Aceștia au cântat împreună cu publicul prezent cunoscutele melodii: „Mad About You”, „Eden” sau „Heartbroken”.

codru (5)

Publicul a fost electrizat și de artistul român Deliric, care a cântat împreună cu CTC, SILENT STRIKE și Muse Quartet. Tot în prima zi de festival pe cele patru scene ale festivalului au urcat și artiștii: Florin Chilian Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Gojira & Planet H feat Psihotrop. și Pragul de Sus. Experiența CODRU Festival a fost completată de Happy Flow, Alex Erdodi, DJ Kuki.

„Dacă în primăvara acestui an ne-am văzut aici ca să plantăm puieți în Pădurea Bistra, acum ne bucurăm împreună de muzică, teatru și artă. Astăzi este prima zi a festivalului pe care l-am așteptat cu toții mult. Simțim o atmosferă atât de plăcută și vrem să încheiem cel puțin la fel de bine”, a declarat Victor Balaniuc, general manager CODRU Festival.

Măsurile de siguranță au fost asigurate de către Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Timiș, ISU Timiș și Agenția Naționala Antidrog prezenți pe perioada festivalului pentru siguranța tuturor participanților.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100
codru (2)

 

codru (3)

 

codru (4)

 

 

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/