FOTO. Cel mai mare centru de fitness și sport și-a deschis porțile la Timișoara. World Class Iulius Town vă așteaptă cu noutăți în materie de sport

Cauți de mult un loc pentru hobby-ul tău în materie de sport, care să corespundă tuturor dorințelor tale? Rețeaua World Class tocmai s-a instalat la Timișoara în incinta Iulius Town și îi așteaptă pe toți cei care iubesc stilul de viață activ și sănătos cu programe variate de antrenament. Află ce noutăți găsești la World Class Iulius Town!

O piscină semi-olimpică și programul SkillAthletic sunt noutățile celor de la World Class Timișoara, care în prezent este cel mai mare centru de sport din România în materie de programe de dotare. O echipă de instructori certificați internaționali îi așteaptă pe toți iubitorii de sport la clasele de antrenament.

Ce găsești la Word Class Iulius Town?

Noul club World Class Iulius Town include o piscină semi-olimpică de 25 m, dar și bazine pentru relaxare și cursuri de înot de 7, 8, respectiv 9 metri. Programul SkillAthletic este o noutate adusă și promovată de club, care se bazează pe practicarea exercițiilor fizice controlate mecanic, de propriul nostru corp. Astfel, alergatul pe bandă poate fi accelerat sau redus de intensitatea pașilor pe care îi realizăm.

Clubul este împărțit în mai multe zone care cuprind studiouri de ciclism, aerobic și zonele de antrenament dotate cu echipamente de la Technogym – liderul mondial în soluții de fitness bazate pe tehnologie și furnizor oficial al Jocurilor Olimpice. Sesiunile de fitness și aerobic conțin programe de Body Pump după conceptul Les Mills. Mai mult, există vestiare electrice și dulăpioare cu coduri PIN pentru clienții World Class. Accesul se face printr-un lift special situat la etajul 1 al mall-ului, pe partea cu deschidere spre parcul Iulius Town. Infocentrul de la intrarea în club stă la dispoziția clienților permanent.

World Class Timișoara își dorește să extindă mișcarea #BeHealthy și să devină al treilea loc cel mai important pentru români, după casă și locul de muncă, oferind servicii de sănătate și fitness accesibile și atractive. Locația clubului a fost aleasă întocmai pentru dezvoltarea unui epicentru de afaceri în inima orașului. „Noul club health & fitness World Class va fi unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de sănătate și fitness din România. În Timișoara am găsit un mediu perfect, un oraș efervescent cu oameni care au un interes deosebit față de tehnologie și stilul de viață sănătos. Ne bucurăm să aducem în noul club, într-un an special pentru noi, în care sărbătorim 20 de ani de World Class în România, cele mai bune condiții de antrenament, primul program de antrenamente SkillAthletic din România și o piscină semi-olimpică unde se vor derula zilnic cursuri de înot pentru copii și adulți”, a declarat Kent Orrgren, CEO al World Class. Un nou proiect este în prezent în derulare pentru a extinde rețeaua de sport în Timișoara. Pe parcursul anului 2020, vor fi deschise noi cluburi de sănătate și fitness World Class în alte locații strategice din România.

World Class România are un număr total de 42 de cluburi de sănătate și fitness în întreaga țară (40 sunt active și 2 vor fi deschise în cursul acestui an) și peste 60.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii cu facilități premium și clase diversificate cu un regim denumit W, care oferă membrilor oportunitatea de a se antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist. World Class România este deținută de fondul de investiții cu capital privat Resource Partners, susținut de mai mulți investitori instituționali. Fondul se concentrează asupra proiectelor medii din Polonia, România și alte țări din Europa de Est. Resource Partners vizează, în primul rând, identificarea companiilor cu o creștere rapidă, cu echipe puternice de management, care să fie completate cu experiența în gestionarea rapidă a creșterii organice și bazate pe achiziții. Pentru mai multe detalii despre World Class România, vizitați: http://www.worldclass.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/worldclass.romania.