FOTO. Bazin de tratament cu apă termală, în construcție la un spital din Timișoara

bal1
untitled design set 970x90 px

În cadrul Clinicii de Balneologie a Spitalului Municipal Timișoara va fi realizat un bazin mare de tratament cu apă termală. Construcția începe în scurt timp.

Avansează lucrările la Clinica de Balneologie a Spitalului Municipal Timișoara. Dominic Fritz anunță că în scurt timp va începe construcția unui bazin de tratament cu apă termală.

La Balneo începem construcția bazinului mare de tratament cu apă termală. Lucrările pregătitoare sunt gata. Ne îngrijim ca timișorenii să aibă condiții de tratament moderne. Noul bazin va avea o platformă tip ascensor pentru accesul pacienților cu probleme de mobilitate. Apa va fi tot timpul curată, fără impurități și bacterii datorită unui sistemul de filtrare foarte performant. Controlul temperaturii apei se va face digital, printr-un sistem de monitorizare inteligent”, a afirmat primarul Timișoarei.

bal3

Pentru Clinica de Balneologie, primăria construiește o clădire nouă, iar cea veche este reabilitată.

Între cele două clădiri facem un culoar de acces pentru ca pacienții să nu fie nevoiți să iasă afară între proceduri de tratament. Asigurăm aici echipamente de ultimă generație pentru pacienți, pentru o gamă vastă de tratamente: kinetoterapie, recuperare neurologică, terapie cu aerosoli, hidroterapie, terapie prin câmpuri magnetice ș.a”, a detaliat Dominic Fritz.

publicitate ziar expresb 1000x100

Șantierul la Clinica de Balneologie a început în 2022 și va fi gata anul acesta.

bal5

bal4

bal2

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/