FOTO. Bărbat carbonizat, găsit de pompierii din Lugoj sub dărâmăturile unei case

incendiu 1

Tragedie, duminică seara, la Lugoj. Un bărbat în vârstă de 79 de ani și-a pierdut viața, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii fac cercetări la fața locului ca să vadă ce anume a dus la producerea incendiului. 

Incendiul la o casă și garajul acesteia de pe strada Bocșei din Lugoj a fost anunțat la 112 duminică în jurul orei 18.30. Pompierii au fost trimiși la fața locului cu o autospecială de primă intervenție și comandă A350, două autospeciale cu apă și spumă AT5003 și AT 7000 și o autosanitară SMURD tip B.

„La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului precum și în interiorul imobilului și garajului. După lichidarea incendiului, pe timpul operațiunilor de îndepărtare a efectelor negative asupra instalațiilor și construcțiilor, a fost descoperită o victimă de sex masculin, carbonizată aproximativ 79 ani.”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

incendiu 2

Pompierii și echipajul criminalistic din cadrul IPJ Timiș efectuează cercetări la fața locului ca să stabilească exact cauzele incendiului.

Foto: ISU Timiș

banner 970 x 250