FOTO. Avansează lucrările la noua Clinică de Balneologie din Timișoara

balneo12
untitled design set 970x90 px

Au avansat lucrările la noua Clinică de Balneologie a Spitalului Municipal Timișoara. Primarul Dominic Fritz anunță că s-au montat și două lifturi pentru persoanele cu dizabilități.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a venit cu vești de pe șantierul noii Clinici de Balneologie a spitalului municipal.

Noua Clinică de Balneologie va fi accesibilă tuturor și conformă standardelor unui spital modern. Constructorul a montat cele două ascensoare pentru accesul persoanelor cu dificultăți de mobilitate, venite la tratament. Și structura pentru culoarul de acces dintre clădiri e gata. La fel și fațada clădirii noi de spital. La clădirea veche, fațada e aproape gata, și în interior echipele lucrează la finisaje”, a afirmat edilul-șef.

balneo13

Potrivit primarului Timișoarei, până la finalul acestui an investiția va fi finalizată. Așadar, de anul viitor, persoanele care vor veni la tratament la Clinica de Balneologie vor avea la dispoziție o clinică modernă, cu bazin mare cu apă termală, patru băi galvanice, 14 săli cu tratamente diverse și cinci cabinete de consultații.

publicitate ziar expresb 1000x100

Investiția de la Clinica de Balneologie a Spitalului Municipal Timișoara se ridică la 24 de milioane de lei și este finanțată cu bani europeni.

balneo14

balneo11

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/