FOTO. Ai din nou ocazia să îți reînnoiești garderoba la prețuri accesibile. Încă o ediție a Salonului Industriei Ușoare

Dacă toamna te-a prins pe nepregătite în ceea ce privește hainele sau pantofii, săptămâna aceasta ai ocazia să îți cumperi noi piese vestimentare, la prețuri accesibile. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură organizează ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, ca de obicei, la Centrul Regional de Afaceri.

Evenimentul are loc timp de cinci zile, de miercuri până duminică inclusiv. Un număr mare de expozanți din toată țara participă, iar prețurile sunt promoționale. Cu mai puțin de 100 de lei, puteți găsi o rochie de birou, iar o pereche de pantofi de piele de calitate costă sub 200 de lei. Nu lipsesc nici hainele de piele, dar nici articolele de blănărie, fie că vorbim de haine sau căciuli. La Salonul Industriei Ușoare puteți cumpăra și poșete de piele, dar și lenjerie de corp, atât de damă, cât și pentru bărbați.

Nu lipsesc nici câțiva producători de lenjerie de pat, dar nici cei care fac bijuterii hand-made sau cosmetice. Salonul este și un bun prilej pentru ca gurmanzii să își satisfacă poftele. Oferta „culinară” e foarte variată, de la preparate proaspete la grătar, la mezeluri, miere, prăjituri, gemuri, zacuscă sau deliciosul șerbet de Lipova. Nu lipsesc nici producătorii de produse cu proprietăți medicinale, cum ar fi diversele siropuri și tincturi.