[FOTO] Accident grav între Goruia și Giurgiova

Viteza și, cel mai probabil, lipsa de experiență, au dus la producerea a două accidente pe drumul județean Reșița – Grădinari.

O tânără de 23 de ani din Reșița, care circula din direcția Grădinari spre Goruia, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de o stâncă de pe marginea drumului județean. Din stâncă a fost proiectată din nou pe partea carosabilă, mașina răsturnându-se și aruncând-o pe femeie pe carosabil.

Au intervenit cei de la SMURD Oravița și tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul din Reșița. Aceasta acuza dureri la coloana vertebrală și bazin.

Cel de-al doilea accident s-a produs la intrare în Lupac dinspre Reșița, trei tineri trăgând o spaimă zdravănă după ce autoturismul decapotabil marca Peugeot s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea șoselei. Cel mai probabil autoturismul condus de unul dintre tineri a părăsit partea carosabilă din cauza lipsei de experiență a celui de la volan și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic.