Fotbalul e rege, de Paște, la Sichevița

explo 1000x200

Se apropie cu pași repezi prima ediție a Cupei Clisura Fotbalului, competiție care va avea loc chiar de Sfintele Paști, pe 1 și 2 mai, la Sichevița.

Inițiativa lui Alin Găină, un fiu al satului, a avut priză printre iubitorii fotbalului, practicanți ai sportului rege, astfel că 12 echipe s-au înscris la această competiție.
„Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, când tot tineretul se adună acasă, am decis să ne reunim într-o competiție sportivă. Mai ales că în zonă, ca de altfel în tot județul Caraș-Severin, fotbalul a suferit un regres, iar tineretul nu mai are o preocupare sportivă. Dorim ca această cupă să devină una de tradiție și la anul să o reedităm. Este deja una de succes, prin prisma numărului de echipe înscrise până la această oră. Am dorit să adunăm toți jucătorii din zonă pentru a participa la întrecere, indiferent de nivelul la care au jucat sau încă joacă. Mulțumesc Primăriei Sichevița, Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, domnului președinte Viorel Lolea pentru implicare, Comisiei Județene de Arbitri pentru asigurarea arbitrajului și, nu în ultimul rând, partenerilor media”, ne-a declarat Alin Găină, cunoscut iubitorilor sportului mai ales pentru prezențele sale în prima ligă de futsal, la echipe din Reșița sau Timișoara.

12 echipe s-au înscris la prima ediție a Cupei Clisura Fotbalului, iar printre fotbaliștii care și-au anunțat prezența la competiție se numără Marian Fuchs (de la divizionara secundă Șoimii Pâncota), Iulian Mitru (Muncitorul Reșița), Silviu Izvernar (fost fotbalist la Gloria Reșița, FCM Reșița și Gloria Bistrița, în prezent director adjunct al Liceului Teoretic Traian Vuia Reșița), Bogdan Szijj (CSM Școlar Reșița), Branemir Ștefanovici (ASU Poli) sau Sorin Popescu (AS Berzasca).

Cupa Clisura Fotbalului va începe pe 1 mai, la ora 9:00.

În prima zi, pe 1 mai, se vor disputa meciurile din grupe, concomitent pe cele două terenuri amenajate pe Comunalul din Sichevița.

Grupa A:
Berzasca – Dunav Svinița (ora 9:00)
Berzasca – FC Deportivo (ora 10:45)
Dunav Svinița – FC Deportivo (ora 12:25)

Grupa B:
FC Pino – FC Frăția-Vela (ora 9:55)
Steaua Dunării – FC Pino (ora 11:35)
FC Frăția-Vela – Steaua Dunării (ora 13:15)

Grupa C:
Nadine Serv – FC Luna Nouă (ora 9:00)
Villa Rustica – Nadine Serv (ora 10:45)
FC Luna Nouă – Villa Rustica (ora 12:25)

Grupa D:
Leii Zlatița – FC L-J (ora 9:55)
Muncitorul – Leii Zlatița (ora 11:35)
FC L-J – Muncitorul (ora 13:15)

Luni, 2 mai, vor avea loc sferturile de finală, semifinalele și finalele. Astfel, meciurile din sferturi vor începe la ora 10, în paralel pe cele două terenuri. Semifinalele vor începe la ora 12:05 (concomitent pe cele două terenuri), finala mică de la ora 13:10, iar finala mare de la ora 14:00. Festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 15:00.

banner 970 x 250