Fotbalul aduce bucurie! Cei mici sunt la putere!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Fotbalul juvenil va fi în centrul atenției la acest sfârșit de săptămână. 56 de echipe se vor întrece la Reșița și în tabăra de la Râul Alb în cea mai amplă competiție destinată celor mai mici practicanți ai sportului rege.

Inițiatorul acestei întreceri, care are și sprijinul companiei LifeCare, este fostul fotbalist reșițean Lucian Dobre, cel care și-a deschis chiar în municipiul de pe Bârzava o școală de fotbal. AS Mundo Club este o prezență activă în competițiile juvenile și acest lucru i se datorează în mare măsură lui Lucian Dobre, care a reușit să formeze aici un grup unit, adevărate caractere, o școală de gentlemeni, așa cum se exprima în dese rânduri.

Pentru promovarea fotbalului juvenil, Lucian Dobre s-a gândit la un amplu proiect, ce demarează în această săptămână, la prima ediție a Cupei LifeCare, competiție adresată în special copiilor. Vor fi trei zile pline de meciuri, pe trei stadioane din Reșița (Mircea Chivu, Arsenal și Gloria), dar și pe terenul sintetic din tabăra de la Râul Alb.

untitled design set 970x90 px

„Vrem să-i vedem pe copii făcând mișcare, bucurându-se de sport, să socializeze între ei. Se poate face acest lucru și fără calculator. Statisticile la nivel național sunt îngrijorătoare, avem tot mai mulți copii supraponderali, se poate împiedica acest lucru prin sport. Ne dorim ca această competiție să fie o sărbătoare a fotbalului, a bucuriei copiilor. Ne vom bucura și noi împreună cu ei”, ne-a spus Lucian Dobre.

La Cupa LifeCare au confirmat deja prezența 56 de echipe din întreaga țară.

untitled design set 970x90 px