Fostul viceprimar Simescu s-a apucat de „un altfel de politică”! Adună oamenii de afaceri în Pro România!

PD, PD-L, PNL, PSRo și, mai nou, Pro România. Este traseul politic al omului de afaceri Sorin Simescu, care adună acum adepți ai formațiunii înființate de Daniel Constantin, fost copreşedinte ALDE și fost ministru în guvernările Ponta şi Grindeanu, alături de care să facă o altfel de politică decât până acum sau decât propun PSD, PNL sau PMP.

„Suntem un grup de prieteni, suntem de acord să ne implicăm, să coordonăm formarea unei organizații la nivelul județului Caraș-Severin. Încercăm să creăm un altfel de a face politică, mai așezat. Vom încerca să ne organizăm cât mai bine la nivel de județ în perioada următoare. Sunt foști colegi de-ai mei, oameni de afaceri, cu care am discutat deja”, a dezvăluit Simescu, care s-a ferit însă să dea nume. De ce e atât de precaut liderul Pro România din Caraș-Severin a explicat Daniel Constantin, omul care a gândit acest proiect politic, că până să devină partid mai e de așteptat hotărârea judecătorească. „Sunt foarte mulți oameni care pun piedici acestui partid politic”, a spus Constantin.

Pro România e un proiect, o idee frumoasă, un partid de centru, care vrea să scoată în evidență și accentele patriotice – Daniel Constantin, fondator Pro România

Prezent la Reșița pentru a anunța înființarea organizației județene Caraș-Severin a viitorului partid, Daniel Constantin a vorbit despre obiectivele imediate, dar și despre oamenii pe care vrea să-i atragă în această nouă aventură politică. „Am venit la Reșița să ne cunoaștem, să vedem cum putem începe construcția unui partid care nu va avea un obiectiv imediat, ci la primele alegeri, europarlamentarele din 2019. Am găsit în Caraș-Severin oameni care mi-au plăcut. Am constatat că sunt foarte mulți oameni care vor să se implice în politică. Sunt foarte mulți oameni de valoare care nu s-au regăsit până acum în niciun alt partid. Am discutat cu oameni de afaceri, am găsit că după doar opt luni de guvernare oamenii sunt extrem dezamăgiți făcând raportul între ce s-a promis și ce s-a realizat”, a declarat Daniel Constantin.