Fostul primar Robu: Dominic Samuel Fritz Pinocchio minte cum respiră

Dominic Fritz este atacat din nou de fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care-l acuză pe Fritz de faptul că este un mincinos. Concret, fostul edil susține că Primăria Timișoara contribuie financiar la noile tramvaie cu 2%, nu cu 20%, cât a afirmat Dominic Fritz.

Fritz minte cum respiră. Așa îl caracterizează Nicolae Robu pe actualul primar al Timișoarei, Dominic Fritz. Robu este revoltat de faptul că edilul ar fi afirmat că Primăria Timișoara contribuie financiar la achiziția celor 21 de tramvaie noi cu 20%, când în realitate ar fi vorba de 2%.

Nu v-am mai postat de mult chipul lui Pinocchio. Evident, nu pentru că n-aș fi avut motive! Doar știe toată lumea: dl Fritz minte cum respiră! Ei bine, iată ultima minciună: dl Dominic Samuel Fritz Pinocchio susține că primăria contribuie financiar la noile tramvaie cu 20%! Și ați văzut cu câtă nerușinare se laudă cu ele, deși știe că n-are absolut niciun merit în achiziția lor! (…) 85% din bani sunt fonduri europene nerambursabile, 13% din bani reprezintă contribuția Guvernului României, 2% din bani reprezintă contribuția primăriei, de la bugetul local! Deci: 2%, nu 20%, cum susține Pinocchio! (…) Anticipativ, precizez că și cele 44 autobuze electrice ce urmează să vină, tot ca “grea moștenire” de la mine, sunt achiziționate în aceleași condiții de finanțare, cu contribuție locală de doar 2%”, a declarat Nicolae Robu.

În final, fostul primar al Timișoarei le reamintește cetățenilor că Dominic Fritz nu are niciun proiect nou inițiat, la mai bine de un an de la preluarea mandatului.

Stimați votanți Fritz, v-ați închipuit dv că în ambalajul frumos al candidatului cu care ați fost convinși de mașinăria de intoxicare și manipulare să votați, exploatându-se buna dv credință, se ascunde un asemenea om?! Zero proiecte până la ora actuală și la 1 an și 2 luni de mandat”, a conchis Nicolae Robu.