Fostul primar al comunei Berzovia candidează din partea AUR la alegerile de anul viitor

conferinta aur
untitled design set 970x90 px

AUR Caraș-Severin își anunță, rând pe rând, candidații pentru alegerile din 2024. Numele candidatului pentru Primăria Berzovia a fost anunțat astăzi, în cadrul conferinței săptămânale de presă organizată de conducerea AUR.

Ioan Pop (foto mijloc) este viitorul candidat din partea AUR la Primăria Berzovia. Pop a fost primar al comunei între anii 2016 – 2020, iar din primăvară este președintele organizației AUR Berzovia. Despre candidatul AUR la Primăria Berzovia a vorbit președintele filialei județene, Samuel Miclău.

Sunt foarte bucuros să-l am astăzi lângă mine pe președintele organizației locale AUR Berzovia, domnul Pop, un om care a demonstrat în cariera pe care a avut-o că poate face lucruri pentru oameni. Și mă bucur că atât dumnealui, cât și alte persoane valoroase vin lângă AUR Caraș-Severin”, a declarat Miclău.

La rândul său, Pop a declarat că a decis să se înscrie din nou în cursa pentru primăria pe care a condus-o timp de patru ani, pentru că în aceea perioadă nu a reușit să-și ducă la final toate proiectele.

Voi candida ca primar al comunei Berzovia pentru că am lăsat o grămadă de proiecte pe care nu am reușit să le duc la capăt, pentru că nu mulți știu, dar te lupți foarte mult pentru un proiect ca să-l obții și apoi să-l și implementezi. Eu am reușit să accesez șase proiecte mari, trei pe Programul Național de Dezvoltare Locală, și alte trei pe fonduri europene. Văd că multe dintre proiectele accesate de mine nu sunt nici la această oră demarate, nu știu din ce motive”, a spus Pop.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/