Fost patron de televiziune, investitor în zona de agrement Teiuș

Omul de afaceri Traian Pleșa dorește să revigoreze zona de agrement cuprinsă între Stadionul Municipal și casele de pe dâlma Teiuș a municipiului Caransebeș. În acest sens, intenționează să investească în amenajarea unei baze sportive şi, în consecinţă, a fost nevoit să se adreseze Consiliului Local.

Omul de afaceri care a deținut televiziunea prin cablu Eurosat și în prezent administrează mai multe clădiri din Caransebeș a solicitat Consiliului Local concesionarea terenului din zona de agrement Teiuș. Cererea către CL a fost depusă de soție, Adela Gașpar, care a câștigat un proiect Start-Up Nation cu finanțare nerambursabilă din fonduri europene pentru amenajarea unui teren de tenis, iar restul investiției va fi suportată din finanțare proprie, anume un al doilea teren de tenis pe zgură și un teren sintetic de sport multifuncțional.

Consilierii locali au aprobat mai întâi dezlipirea unei suprafețe de 3.300 m.p. în întreaga suprafață de peste 7.000 m.p. din domeniul public al municipiului și trecerea din domeniul public în domeniul privat al urbei, urmând ca într-o ședință viitoare terenul, pe care cu 30 de ani în urmă se aflau spații amenajate pentru tenis de câmp, să poată fi concesionat.