Forumul Internațional de Afaceri, organizat în premieră de CCIAT

forumul internațional de afaceri, organizat in premiera de cciat
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Forumul, o premieră în sistemul cameral românesc și european, se va derula sub motto-ul „Să conectăm Europa prin afaceri sustenabile”.

Forumul Internațional de Afaceri are loc în perioada 9 – 10 mai 2024, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (b-dul Eroilor de la Tisa nr. 22). Evenimentul se vrea a fi un spațiu de networking ale cărui obiective urmăresc stimularea și valorificarea inițiativelor de afaceri intraeuropene, într-un context de creștere economică și deschidere către investiții și proiecte viabile. Întâlnirile de tip B2B vor oferi companiilor din România posibilitatea de a-și diversifica portofoliul de parteneri și de a-și extinde activitatea pe noi piețe. Sectoarele economice vizate sunt: energie, agricultură, industrie alimentară, IT&C, industrie, altele.

Pe durata celor două zile, companiile participante vor avea posibilitatea de a-și expune produsele și serviciile la Expo Forum. Evenimentul reunește companii din Timiș și toată țara, dar și Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia și Bosnia și Herțegovina. Vor veni președinți de camere de comerț, diplomați, oficiali ai administrației publice centrale și locale.

1000x100 (3)

Participarea companiilor este gratuită. Înregistrări se pot face până în 12 aprilie. Limba oficială a evenimentului este engleza. Înscrieri pentru participare și informații la tel. (+40) 372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/