Fortuna Becicherecu Mic a suferit prima înfrângere din primăvară. Echipa rămâne pe locul secund

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au cedat cu 1-0 în deplasarea de pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului. Singura formație de fotbal de prima ligă din Banat era neînvinsă în această primăvară până la etapa programată de Florii.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 55 de Szidonia Papp. Site-ul echipei Fortuna consemnează că meciul a fost unul tensionat. „Noi, cei din cadrul clubului ACS Fortuna Becicherecu Mic, credem în fair-play și considerăm că fotbalul feminin românesc se poate dezvolta doar de și prin oameni care respectă sportul, adversarii și regulile jocului. După acest joc, rămânem pe locul 2, mai avem trei meciuri de disputat și vom lupta până la final pentru a ajunge în play-off”, se arată pe site-ul echipei.

Fortuna Becicherecu Mic: Cosmina Roșu – Denisa Hațegan, Cristina Codrescu (cpt.), Sabina Scurtu, Larisa Grigore, Bianca Ienovan, Monica Tomesc (Mariana Voinea), Cristina Sucilă, Denisa Heisu, Florina Abrudan, Alexandra Lunca (Anca Dobai).

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Deocamdată, Fortuna rămâne pe locul 2 în campionat, cu 24 de puncte, cu unul mai mult decât Heniu. În antepenultima etapă a sezonului regulat, Fortuna joacă acasă vineri de la ora 11 cu Fair-Play București.

Sursa foto: fortunabecicherec.ro

banner 970 x 250