Forță și gingășie, la superlativ! Amalia Matei, noul președinte al clubului Rotary Cetate Timișoara

amalia 3
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Anul rotarian s-a încheiat, și odată cu el și mandatul președintelui Petru Deutsch, lăsând locul la tron Amaliei Matei, fost jurnalist, omul cu o mână de fier, sensibil și nelipsit de la mai toate evenimentele culturale ale Timișoarei. 

Un sfârșit e un început! Amalia Matei a preluat mandatul de președinte al clubului Rotary Cetate Timișoara, pentru anul 2024-2025, în timp ce Petru Deutsch, președinte 2023-2024, a intrat în liga past-presidentilor.

Timp de 18 ani a servit domeniul cultural, prin emisiunile de radio și de televiziune pe care le-a realizat,  iar fidelă fiind dezideratului că arta aduce o valoare semnificativă în viețile oamenilor, continuă să promoveze pe rețelele de socializare artiști timișoreni sau veniți de pe alte meleaguri. După nenumărate proiecte în care s-a observat vădit implicarea și profesionalismul desăvârșit al Amaliei, a venit rândul spă urce la cârma Rotary Cetate Timișoara.

„Este onoare și o bucurie! Mă alătur unei liste lungi de președinți care au construit renumele acestui club și care au făcut o muncă extraordinară. Simt acest mandat ca pe o mare responsabilitate și voi munci cu conștiinciozitate să mă ridic la înălțimea așteptărilor colegilor mei. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine, cu precădere colegilor care au fost de acord să fie în echipă: Diana Andrei, Liliana Mărescu, Romanița Jumanca, Victor Olariu, Andrei Lucaci, Iova Acimovat, Dan Pintilie, Sanela Vancea ca secretar, Dorin Dinu ca președinte ales, Anca Grapini ca Lady Rotarian. Mulțumesc, mulțumesc!”, sunt cuvintele noului președinte.

amalia matei

Amalia Matei și Petru Deutsch

Predarea-preluarea colanului a fost momentul perfect pentru a primi în rândurile clubului membri noi, dornici să servească mai presus de sine: Daniel Stamatovici, Octavian Borod, Dan Marta, Daniel Grosu. S-a alăturat clubului și Victoria Duran care a venit prin transfer.

La evenimentul festiv au fost alături și președinții Rotaract și Interact, Ovidiu Miron și Carla Grădinaru, alături de alți colegi din cluburile acestora.

Cât despre mandatul președintelui Petru Deutsch sunt îndreptate toate laudele pentru devotament și întreaga muncă depusă în acest ultim an rotarian:

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Felicitări pentru o activitate care a arătat și de această dată forța, implicarea și devotamentul clubului și a membrilor acestuia pentru valorile Rotary, pentru ideea de caritate în comunitate”

A fost un parcurs frumos, dar deloc simplu, dat fiind că am fost și clubul guvernatorului, cu provocări dincolo de programul nostru obișnuit. DG Ovidiu Bunget ne-a reprezentat la conducerea Districtului 2241, într-un mandat absolut remarcabil, iar noi am avut privilegiul să arătăm că suntem alături de el și că-l susținem cu toată energia.

Revenind la Rotary Cetate Timișoara, anul Create Hope in the World a fost unul în care am arătat încă odată, că a servi mai presus de sine este ceea ce ne definește și ne leagă, la fel de tare ca și prietenia care se bazează pe rădăcinile puternice sădite de fondatorii clubului acum 22 de ani.”
Felicitări, Petre! Mulțumim!”, este mesajul transmis de către Rotary Cetate Timișoara.

rotary cetate

 

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/