Forța Europei din nou la atac în Liga Campionilor

Cele mai bune cote pentru pasionații de pariuri se găsesc doar pe platforma Mozzart Bet, locul sigur și de succes pentru campioni.

MANCHESTER CITY-WEST HAM

Chiar dacă au câștigat precedentele două partide cu Tottenham și Sheffield United, e greu de crezut că ciocănarii vor pleca cu puncte de pe Etihad. Manchester City și-a demonstrat forța atât în campionat, cât și în optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Borussia Mönchengladbach. Ne așteptăm la încă un pas al cetățenilor spre cel de-al șaptelea titlu din istorie.

BAYERN MÜNCHEN-FC KÖLN

Bayern și-a demonstrat forța în confruntarea cu Lazio din Liga Campionilor, reușind practic să tranșeze soarta calificării încă din meciul tur. În campionat a cedat, însă, în fața lui Frankfurt, permițându-le celor de la Red Bull Leipzig să ajung la doar două puncte de fotoliul de lider. Țapii s-au mai redresat în ultima vreme, dar nu credem că pot rezista în fața tăvălugului bavarez. Unu solist.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

DORTMUND-BIELEFELD

Gazdele de astăzi sunt într-o perioadă bună și cu o victorie astăzi pot tine aproape de locurile de Champions League, competiție în care merg excelent, după victoria de la Sevilla. Bielefeld în schimb sunt fără victorie de 4 meciuri și ocupă locul 16 în Bundesliga. Pentru victoria lui Dortmund, ai cea mai mare cotă la Mozzart Bet.

VERONA-JUVENTUS

În cazul unei victorii la Verona, Juventus poate ajunge la un singur punct de ocupanta locului secund, Milan. Având în vedere slăbiciunile arătate de rossoneri în ultima vreme, suntem siguri că torinezii se gândesc că-i pot depăși în clasament, și, de ce nu, să atace chiar podiumul ocupat în momentul de față de Inter.

tmc 640