Focar de coronavirus la un centru pentru copii cu dizabilități din Timiș

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în județul Timiș, la Recaș. Este vorba despre un centru de plasament pentru copii cu dizabilități, unde au fost descoperite patru cazuri. În total, sunt monitorizate 13 situații similare.

Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 este în continuare în creștere. Numai astăzi au fost raportate peste 200 de noi îmbolnăviri. În cazul centrului de plasament de la Recaș este vorba despre patru copii, confirmați cu SARS-CoV-2.

Sub monitorizarea DSP se mai află: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Timișoara (7 cazuri), o firmă din Timișoara (34 de cazuri), Penitenciarul Timișoara (91 de cazuri), Universitatea de Vest (5 cazuri), un centru rezidențial pentru persoane vârstnice din Buziaș, cu șase cazuri pozitive, Spitalul Județean de Urgență din Timișoara (19 cazuri) și Spitalul de Psihiatrie Jebel (19 cazuri), SCM Timișoara (11 persoane), Centrul de Recuperare din Găvojdia (65 de cazuri), un centru de îngrijiri pentru persoane vârstnice din Bacova (9 cazuri), OncoHelp Timișoara (21 de cazuri), Club Sportiv Ghiroda (10 cazuri).

leader board 728 x 90 px

În ultimele 24 de ore, au fost finalizate 92 de anchete epidemiologice, iar 113 sunt în desfășurare.