Florin Ionescu – un manager de nota 9 raportat la activitatea cu restricții din primul an pandemic

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Managerul Teatrului de Vest din Reșița a trecut cu bine de evaluarea din această primăvară. După scandalurile izbucnite la finalul anului trecut, atunci când președintele Consiliului Județean Caraș-Severin l-ar fi vrut plecat din funcție, lucrurile par să se fi calmat.

La finalul anului trecut, lucrurile au degenerat după ce managerul Teatrului de Vest Reșița, Florin Ionescu, a primit semnale clare de la noua conducere a Consiliului Județean că trebuie să plece acasă. Atunci s-a dat de înțeles faptul că directorul va fi taxat în primăvară, la evaluarea periodică, dacă nu pleacă de bunăvoie.

Timpul a fost însă un sfetnic bun, iar comisia care l-a evaluat pe managerul Florin Ionescu pentru rezultatele din anul 2020 a considerat că acesta merită nota 9,02. Din comisie au făcut parte vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Isac, Erwin Josef Ţigla, președintele Forumului Democratic al Germanilor din Caraș-Severin şi Ovidiu Roșu, membru al trupei de muzică „Celelalte cuvinte”.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„Este o notă foarte bună, cu atât mai mult cu cât am fost evaluat pentru coordonarea Teatrului de Vest într-un an pandemic, cu o mulțime de restricții. Cu toate acestea, am reușit să organizăm două festivaluri, actorii de aici au participat la alte 4 din țară, încasările au fost ridicate, în ciuda restricțiilor, iar în starea de urgență 33.500 de oameni au fost cu ochii pe reprezentațiile online ale Teatrului. În total, numărul premierelor din 2020 a ajuns la 7.”, spune Florin Ionescu.

Mandatul actualului manager este valabil până în luna noiembrie a acestui an, dar va mai trece printr-o evaluare în toamnă.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/