Fiul lui Sile Cămătaru, pus în libertate de timișoreanul pe care l-a înjunghiat!

Reținut după ce, în luna octombrie a înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara, fiul temutului interlop bucureștean a fost eliberat, după ce victima și-a retras plângerea!

Albert Balint fusese prins de polițiștii din capitală, după ce a fost urmărit cu focuri de armă, și reținut. Adus la Timișoara pentru a fi audiat, după aproape două luni de căutări, în cazul tânărului înjunghiat în fața unui club din Timișoara, fiul lui Sile Cămătaru a fost eliberat. Decizia eliberării acestuia a venit după ce victima sa și-a retras plângere și a spus că nu dorește continuarea anchetei!

La jumătatea lunii octombrie, un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat în faţa unui club din Timişoara, iar potrivit unor surse, agresorul este fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere.

Aceleași surse spun că tânărul de 30 de ani, băut, a încercat să intre în localul administrat de iubita lui Sile Cămătaru, moment în care mai multe persoane au încercat să îl împiedice. Tânărul ar fi luat-o în brațe pe iubita lui Sile Cămătaru și ar fi căzut la pământ amândoi, iar tânărul ar fi lovit-o. Scos din club, a intervenit fiul lui Sile Cămătaru, care l-ar fi înjunghiat pe tânăr în piept, după care a dispărut.

Albert Balint a fost prins de un echipaj de Poliție din București, care a observat, duminică seara, o mașină cu numere de înmatriculare străine și a încercat să o oprească. Șoferul a refuzat însă și și-a continuat drumul. Polițiștii au urmărit mașina, apoi șoferul a abandonat-o și a fugit. În urmărirea bărbatului, unul dintre polițiști a tras foc în plan vertical. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 Poliție.