Fiul “regelui asfaltului” s-a dat în spectacol pe dealurile de la Moniom

Costeluş Căşuneanu, fiul omului de afaceri Costel Căşuneanu, cunoscut drept “regele asfaltului”, a câştigat “Reşiţa Trophy”, a opta etapă a Campionatului Naţional de Off Road, competiţie care s-a desfăşurat, timp de trei zile, pe dealurile din Caraş-Severin.

Mai mulţi copii de bani gata au urcat la volanul jeep-urilor de sute de Cai Putere şi s-au distrat de minune pe terenul accidentat. Fără îndoială, vedeta întrecerii a fost Căşuneanu jr., care a venit la Reşiţa cu o maşină foarte performantă, un staff ce numără aproape 20 de persoane şi un întreg camion pe post de service, asemănător celor văzute în boxele echipelor de Formula 1.

Dacă tatăl său e supranumit regele asfaltului, atunci Costeluş poate fi regele terenului accidentat. Acesta a ţinut să precizeze faptul că nu banii proveniţi din afacerile controversate ale tatălui său îl ajută să piloteze o maşină atât de performantă şi să beneficieze de o logistică impresionantă. “Eu sunt sponsorizat de Jeep România, maşina este a firmei Jeep România. Se vede că stăpânim foarte bine sportul acesta, avem şapte competiţii câştigate consecutiv. Legat de costuri, să ştiţi că nu e cu nimic mai scump decât un alt sport cu motor. Sunt aici maşini al căror preţ începe de la 5.000 de euro”, a declarat Costeluş Căşuneanu.

Rivalii moldoveanului susţin că numai un telescop de pe maşina sa costă 5.000 de euro, astfel că, e aproape imposibil să-i ameninţe poziţia de lider. “Eu pot să le demonstrez că, dacă eşti pasionat şi ai un copilot foarte bun, poţi să faci performanţă. Nu e vorba de logistică. Aici contează cât de mult ţii la maşină, cât de mult o îngrijeşti şi o verifici. Dacă după ce te întorci de pe traseu te duci la o bere şi mai şi stai până la 4 dimineaţa, iar la 9 pleci iar pe traseu, bineînţeles că nu poţi face performanţă. În acest sport, copilotul face 60 la sută din muncă”, le-a răspuns Căşuneanu jr. rivalilor.

Victoria de la Reşiţa i-a băgat în buzunar un premiu de 500 de euro, bani pe care acesta a ţinut să-i doneze unei case de copii din Reşiţa.