FITT pune tineretul din Timișoara în lumina reflectoarelor

Finalul lunii aprilie se anunță superproductiv pentru timișorenii care doresc să își facă vocea auzită.

Tinerii din Timișoara sunt invitați astfel la Casa Tineretului unde vor avea loc diferite întâlniri, în cadrul cărora se va face o colectare a nevoilor acestora. Evenimentele vor avea loc în zilele de 27, 28 și 29 aprilie și sunt organizate de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

„În Anul European al Tineretului și în aproprierea Zilei Naționale a Tineretului din 2 mai, vă invităm să petrecem împreună 3 zile pline de discuții cu sens, în care vom identifica și explora nevoile noastre, ale tinerilor din Timișoara. În cea din urmă zi, vom sta față-n față cu reprezentanții autorităților publice locale, pentru a formula împreună soluții și răspunsuri la nevoile colectate. Consultarea se organizează ca eveniment comun în cadrul proiectelor Tinerii și Fundațiile Județene pentru Tineret, proiect finanțat prin programul Erasmus+ și Vocea tinerilor, proiect finanțat prin programul Corpul European de Solidaritate. Cele două proiecte vizează facilitarea dialogului între tineri și reprezentanți ai autorităților publice locale”, au transmis reprezentanții FITT.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

La consultare pot participa tineri care locuiesc în Timișoara, dar care au vârste cuprinse între 15 și 30 de ani, nefiind necesare cunoștințe sau experiență, practic oricine e binevenit.

Mai multe informații despre program pot fi găsite AICI.

tmc 640