Firmele din Timișoara și județ, invitate la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări

Invitatie pentu firmele din Timisoara si judet
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene să participe la cea de-a cincea ediție a Forumului de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări (3SI) care va avea loc la București, în 7 septembrie, în marja Summit-ului 3SI organizat pentru a doua oară la București, după ediția din 2018. 

La eveniment vor participa președintele României, prim-ministrul României și membri ai guvernului. Vor fi prezenți reprezentanți ai mediului de afaceri, experți, reprezentanți ai societății civile și factori de decizie din statele și țările partenere care susțin Inițiativa celor Trei Mări – Comisia Europeană, Germania și SUA.

Forumul 3SI din acest an propune spre dezbatere cele mai fezabile proiecte stabilite în 2018 care vor beneficia de sprijin politic, ținând cont de noile realități economice și geopolitice.

publicitate Timisoara banner maxagro

Agenda Forumului include un panel de dezbateri la nivel înalt și trei paneluri pe teme prioritare atât din perspectiva Uniunii Europene, cât și a relației transatlantice: energie (decarbonizare, surse regenerabile pe bază de hidrogen), transport (dezvoltarea rețelelor feroviare și rutiere) și interconectivitatea digitală pe axa nord-sud (securitatea cibernetică și siguranța implementării inteligenței artificiale).

Inițiativa celor Trei Mări este o platformă politică flexibilă și informală care reunește 12 state membre ale Uniunii Europene situate între Marea Baltică, Marea Neagră și Marea Adriatică – Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Slovenia.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/