Film și cărți! Seara de cinema drive-in din Dumbrăvița oferă bilete în schimbul cărților

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

„Pe locuri, fiți gata… fii altruist!” este mottoul adresat iubitorilor de filme, invitați la Drive-In Movie Night în Dumbrăvița. Biletul de intrare se plătește în cărți!

Duminică, 28 iunie, de la ora 21.00, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița va fi proiectat filmul Detective Pikachu. Invitații îl vor putea viziona din mașini, după ce donează pentru biblioteca locală o carte la intrare.

Primele cărți donate pentru bibliotecă vor îmbogăți rafturile cu Arthur Miller, Truman Capote, Ion Vianu, Dale Carnegie, Alexandru Paleologu, Dostoievski și Karuki Murakami. Cei care doresc să doneze o pot face și la Brasserie Dumbrăvița, în cazul în care nu pot ajunge la eveniment. „Pikachu ne va oferi o adevărată lecție de prietenie, duminică, în data de 28 iunie. Vă invităm să vă antrenați motorul mașinii dumneavoastră. Vom participa la a doua călătorie cinematografică în aer liber din Dumbrăvița. PS: romanul, basmele copilăriei sau volumul de poezii sunt biletele de intrare, pentru a susține biblioteca școlii din comuna noastră și nu numai”, a transmis organizatorul evenimentului drive-in, Sorin Iacob Drăgoi.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

YouTube video

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/