Filipescu semnează pentru Reșița și Teregova

semnare contracte aquacaras

Două noi contracte de modernizare a rețelelor de apă potabilă și canalizare au fost semnate de societatea AquaCaraș. Investițiile se ridică la peste 77 de milioane de lei.

13 unități administrativ-teritoriale din Caraș-Severin vor beneficia, în perioada 2022 – 2025, de lucrări de modernizare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, printr-un proiect cu fonduri europene accesat de operatorul județean de apă și canal – AquaCaraș.

Miercuri, Gheorghe Filipescu, directorul AquaCaraș, a semnat contractele cu firmele care vor efectua lucrări în municipiul Reșița și comuna Teregova. Investițiile se ridică la 77.606.834.20 de lei, transmit reprezentanții operatorului județean de apă și canal.

semnare contracte aquacaras 2

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

În cazul comunei Teregova, unde proiectul presupune reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune și a facilităților de captare, înmagazinare și tratare a apei, ofertantul declarat câștigător este Asocierea S.C. PROTECNO S.R.L. – S.C. PAVAJ GRUP S.R.L. (subcontractant S.C. STADIELCO S.R.L.), iar valoarea propunerii financiare câștigătoare este de  15.281.235. 45 de lei fără TVA.

În ceea ce privește municipiul Reșița, ofertantul declarat câștigător este Asocierea S.C. EUSKADI S.R.L. – HYDROSTROY A.D. (subcontractanți S.C. EUSKATEL S.R.L. și S.C. ELECTROGLOBAL S.A.), iar valoarea contractului este de 62.325.598.82 de lei fără TVA. Contractul cuprinde următoarele investiții:  extinderea și reabilitarea conductelor de distribuție a apei și canalizării și construcția a trei stații de pompare.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/