Filipescu, președintele Consiliului Județean! „E mult mai competent decât Romeo Dunca!”

gheorghe filipescu aquacaras

Cum milionarul PNL e ocupat mai degrabă cu scandaluri mediatice, postări pe Facebook și să scrie acțiuni în instanță, în timp ce problemele de la Consiliul Județean i le rezolvă alții, directorul Aquacaraș ar trebui să-i preia toate atribuțiile de președinte!

Este varianta pe care deputatul Silviu Hurduzeu i-o propune lui Romeo Dunca spre a o accepta cu bărbăție. Nu de alta, dar ea ar fi garanția că în Caraș-Severin se dezvoltă ceva în acești patru ani de mandat. „Noroc cu Aurel Filipescu. Dacă nu prelua Aquacaraș, se chinuiau în proceduri și acum cu bacul de la Moldova Nouă. Nu știu ce ar putea să mai facă Aquacaraș. Deszăpeziri a făcut, a preluat și bacul… să plece domnul Dunca și să-l lase pe domnul Filipescu președinte de Consiliul Județean. Atunci sunt convins că lucrurile vor merge mult mai bine în Caraș-Severin. Dacă tot îi preia din probleme… e mult mai competent decât domnul Dunca.”, l-a ironizat liderul PSD Caraș-Severin pe șeful Consiliului Județean.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Aurel Filipescu a redresat într-adevăr societatea de apă și canal, iar deszăpezirea unor drumuri județene și repunerea pe apă a bacului de trecere a Dunării, ambele făcute cu succes de către Aquacaraș, i se datorează în mare măsură. „Mă bucur că nu s-a întâmplat și la Aquacaraș ca la Spitalul Județean, pentru că Romeo Dunca a încercat să scape de Aurel Filipescu. Să știți că a fost o soluție bună pentru Aquacaraș aducerea domnului Filipescu, societatea e acum pe picioarele ei, riscul era ca societatea să se ducă în cap.”, a adăugat Hurduzeu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/