Fii responsabil! Spune „DA” sterilizării câinilor şi pisicilor

Spre sfârșitul acestei săptămâni, locuitorii orașului de pe Valea Carașului sunt chemați să dea curs unei noi campanii de sterilizare a câinilor și pisicilor, un demers absolut necesar pentru menținerea unui oraș curat și sigur, care de asemenea poate înlătura tabloul dezolant al animalelor abandonate la marginea drumului și supunerea acestora la rele tratamente.

Primăria Oravița, în parteneriat cu ONG-urile: SUSY UTZINGER STIFTUNG și DARIUS VET PRAXIS  dau startul unei noi campanii de sterilizare a patrupedelor, cea de-a doua acţiune de acest fel din acestă lună fiind programată să aibă loc în perioada 26-27 noiembrie.

În atenţia tuturor celor care vor dori să-şi sterilizeze animalele, întreaga procedură se va desfășura în incinta adăpostului public din Oravița, aflat pe variantă, după groapa de gunoi, totul în intervalul orar 09.00-15.00.

Stăpânii animalelor sunt îndemnați să nu hrănească patrupedele înaintea procedurii şi să ceară sfatul medicului în privinţa unei recuperări adecvate postoperatorii. În acelaşi timp, participanţii sunt rugaţi să respecte cu stricteţe măsurile de siguranţă şi protecţie pentru a evita răspândirea noului coronavirus.

Participarea la campania de stelizare nu necesită programare!