„Fii bun, nu doar de Crăciun!”, iar Iulius Town te premiază

Iulius Town fii mai bun de craciun
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Iulius Town lansează o nouă provocare pentru fiecare dintre cei care îi trec pragul: „Fii bun, nu doar de Crăciun!”.

Până pe 22 decembrie, la Iulius Town sunt premiate cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 500 de lei, ești așteptat la Centrul de Premiere, amplasat lângă Centrul Info, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine: vouchere la Chantia, Nobila Casa, Yumm, dar și Cecuri Cadou în valoare de 50 de lei. Iar dacă bonurile tale ating pragul de 1.000 de lei, îți oferim pe loc vouchere la Pescada sau un Cec Cadou în valoare de 100 de lei. Nu uita, bonurile trebuie să fie toate din aceeași zi, iar premiile se oferă în limita stocului disponibil. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Iulius Town.

În același timp, te înscrii automat în marea tombolă, unde poți câștiga unul dintre cele două premii speciale: un fotoliu de masaj Komoder sau un sistem fotovoltaic. Extragerea va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 12.00, când doi norocoși vor fi aleși aleatoriu de un soft special.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Valoarea totală a premiilor pe care Iulius Town le oferă în acest an este de peste 25.000 de euro.

În proiectul mixed-use Iulius Town ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această perioadă. Decorațiunile de Crăciun, atmosfera care se simte în întreg proiectul, dar și serviciile pe care le punem la dispoziție te îndeamnă să „Fii bun, nu doar de Crăciun!”.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/