Fiecare suflet contează! MAI spune povestea unui câine salvat din gura apelor în zona Lugoj

Salvatori cu normă întreagă! Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o fotografie de la o intervenție din zona Lugoj. Agenții au salvat un câine în pericol de înec.

Inundațiile s-au dovedit un pericol atât pentru viețile oamenilor, cât și pentru ale necuvântătoarelor. În imagine se poate observa lanțul cu care era legat câinele care, fără intervenția autorităților, ar fi dus la înecarea animalului. Din fericire, agenții au intervenit la timp și câinele a fost salvat, împreună cu alte sute de animale de la fermele inundate.

„Strigătul de ajutor al cățelului nu a fost în zadar, iar colegii noștri l-au salvat cu câteva momente înainte ca apa să-l depășească! În urma ploilor abundente, astăzi (n.r. vineri), un baraj din zona Lugoj s-a rupt, iar patru ferme aflate în vecinătate au căzut pradă viiturii. Colegii noștri au intervenit să evacueze 20 de persoane, dar și câteva sute de animale. Din fericire, toți oamenii și animalele au fost salvate, iar misiunea a fost un succes!”, a transmis MAI.