Fiecare casă din Banat merită un șemineu cu design desprins din conacele boierești de odinioară

picture1
1000x100 (5)

Chiar dacă vremea de afară te îmbie mai degrabă la grătare în aer liber, lăsând grijile încălzirii căminului deoparte, ieșirea din iarnă este momentul perfect pentru achiziția din timp și mai ales, la un preț de extrasezon a șemineului mult visat în casa ta.

Nu mai sta pe gânduri, profită de cele mai mici prețuri din an și pregătește-ți familia sau persoana iubită, să se bucure în următorul sezon rece, cu după-amiezi și seri relaxante la căldura și atmosfera feerică a unui living sau dormitor dotat cu un șemineu pe lemne călduros și cu design absolut fermecător!

Indiferent că optezi pentru design modern sau unul tradițional, inspirat din modelele care înfrumusețau conacele boierești din Banatul de odinioară, șemineul este răspunsul ideal pentru rezolvarea sursei de căldură, combinând perfect eficiența, cu stilul deosebit. Bineînțeles, dacă ne dorim un produs de calitate care să respecte anumite standarde de siguranță și confort, ar trebui să facem un mic efort și să investim inteligent în lucruri care vor reuși să se amortizeze pe termen mediu și lung, prin satisfacție neegalată, confort termic absolut, calitate premium – tot ceea ce este mai bun pentru fericirea familiei și căminului nostru!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

De peste două decenii, meșterii sibieni de la Pefoc oferă tuturor românilor (acum și în Banat) o gamă diversificată de soluții alternative de încălzire, începând de la ineditele modele de grătar pe gaz și până la numeroase tipuri de șeminee disponibile din stoc propriu, care te vor surprinde plăcut cu eficiența lor practică, dar și cu notele deosebite de stil și personalitate.

Așadar, în funcție de scopul pentru care ne gândim la construcția unui șemineu, putem opta pentru eficiență, alegând un șemineu capabil să încălzească întreaga locuință sau pentru design, caz în care vorbim putem merge pe varianta unui șemineu electric cu rol decorativ, prevăzut să ofere acel plus de confort termic și design deosebit, camerei în care este amplasat.

De prea multe ori neglijat, un aspect esențial în planificarea construirii unui șemineu pe lemne este reprezentat de dotarea cu un coș de fum profesional. Dacă te întrebi de ce este atât de important să optezi pentru calitate, specialiștii de la Pefoc îți pot garanta că, un șemineu cu un sistem ieftin sau improvizat de evacuarea a fumului, nu va funcționa la adevăratul potențial, chiar dacă focarul este unul de ultimă generație. Mai mult decât atât, pe lângă performanțele scăzute, cu un coș de fum de calitate îndoielnică îți vei asuma riscuri inutile privind siguranța căminului tău și chiar viața familiei tale!

În cazul în care alegi să optezi pentru un șemineu care să egaleze în performanțe puterea unui sistem de încălzire clasic pe gaz (ex. centrala termică de apartament) proiectul va ține cont de anumite aspecte planificate din timp. În funcție de preferințele clientului, un șemineu poate fi placat cu marmură sau piatră, lipite cu un adeziv flexibil special, rezistent la temperaturi extreme. Tot ce înseamnă design și estetică ține de gusturile fiecăruia în parte, singura limită fiind impusă de propria imaginație sau de stilul locuinței unde se va monta.

Dacă și tu îți dorești să te poți bucura de atmosfera deosebită creată de un șemineu premium, dar la costuri corecte, apelează cu încredere la expertiza sibienilor cu pasiune pentru căldura focului pe lemne.

Fie că ești în căutarea de șeminee cu adevărat speciale sau de grătare Weber profesionale, vizitează site-ul oficial www.pefoc.ro ca să ai acces la peste 9000 de produse și accesorii termice, dar și la o echipă care, prin specialiștii săi impecabili pregătiți profesional, îți vor sta la dispoziție cu idei și sfaturi perfecte pentru ca locuința ta să se transforme cu adevărat într-un loc demn de a fi numit “acasă”!

banner 970 x 250