Fetele salvează onoarea Timișului. Fortuna Becicherecu Mic, echipa de seniori clasată cel mai bine

Dacă la majoritatea jocurilor sportive, campionatele naționale s-au terminat, Liga I de fotbal feminin încă nu e încheiată. Fortuna Becicherecu Mic a disputat însă luni ultimul meci și indiferent de locul ocupat, va lua o medalie și va fi peste toate echipele de seniori din județ.

În penultima etapă a play-off-ului, fotbalistele timișene au pierdut acasă cu 2-0 cu campioana Olimpia Cluj. Din ultima fază a Ligii I mai e de jucat o etapă, programată duminică, de la ora 16.00, când se va juca meciul dintre Cluj și formația bistrițeană Heniu Prundu Bârgăului. Fortuna și echipa din Ardeal sunt la egalitate de puncte, 18, dar în acest moment, echipa lui Florin Pădurean e pe locul secund, din cauza golaverajului mai bun, -6 față de -7. În mod normal, clujencele ar trebui să câștige ultima etapă, cu Heniu, astfel că bănățencele sunt favorite pentru medalia de argint a campionatului.

Și în cazul în care Fortuna cade pe 3, tot va fi cea mai bună performanță la jocuri sportive în competițiile seniorilor. Echipa de rugby Timișoara Saracens a terminat campionatul pe locul 4, iar voleibalistele de la CSM Lugoj s-au clasat pe 5. Baschetbaliștii de la SCM Timișoara s-au ales cu locul 6, iar handbaliștii de la SCM Poli, cu locul 7, cu mențiunea că au câștigat și Cupa României.

Sursa foto: facebook.com/acsfortunabecicherec