Fetele invadează Polivalenta să joace fotbal! Miza este Cupa Mărțișorului!

Sala Polivalentă din Reșița va găzdui la finalul acestei săptămâni un atractiv turneu de fotbal feminin, cu participarea a șase echipe din Caraș-Severin și Timiș. Cu acest prilej, vor putea fi văzute la lucru componentele noii echipe de fotbal feminin a Reșiței și a județului Caraș-Severin. Cupa Mărțișorului este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Duminică, 6 martie, cu începere de la ora 10:00, iubitorii sportului sunt așteptați la Sala Polivalentă pentru un spectacol de fotbal și feminitate. La întrecere vor participa șase echipe, împărțite în două grupe: AJF Caraș-Severin, Școala 1 Oravița, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița (în Grupa A); Liceul Teoretic Gătaia, Liceul Tehnologic „Constantin Lucaci” Bocșa și ACS Banat Girls Reșița (în Grupa B).

Primul meci aduce față în față, de la ora 10:00, echipele AJF Caraș-Severin și Școala 1 Oravița. Iată programul celorlalte partide din grupe, comunicat de managerii de proiect, Daniel Amariei și Silviu Lupu: Gătaia – Bocșa (ora 10:30), AJF Caraș-Severin – „Traian Vuia” Reșița (ora 11:00), Gătaia – Banat Girls (ora 11:30), Oravița – „Traian Vuia” (ora 12:00), Bocșa – Banat Girls (ora 12:30).

După disputarea meciurilor din grupe, ocupantele locurilor 3 vor juca între ele, de la ora 13, echipele clasate pe locul al doilea se vor întâlni de la ora 13:30, iar în finala competiției se vor întâlni formațiile clasate pe locul I în cele două grupe, pentru desemnarea câștigătoarei Cupei Mărțișorului.