Festivalul Copiilor are succes în online! Peste 1.200 de artiști juniori s-au înscris deja

Festivalul Copiilor în online se bucură de un succes răsunător! Peste 1.200 de copii s-au înscris în competiția care urmărește răsplătirea abilităților artistice ale juniorilor. Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 iunie și ultima zi de înscriere este 20 mai.

Concursul online dedicat copiilor se desfășoară pe secțiunile de folclor, muzică ușoară, dans și arte vizuale. Participarea poate fi făcută prin postări în grupurile constituite. „Festivalul Copiilor se dovedește un succes deosebit. Sunt 1.200 de copii care s-au înscris în această competiție, de peste tot din țară, inclusiv din Republica Moldova. Se mai pot face înscrieri până în 20 mai și apoi, în 1 iunie, vor fi anunțați câștigătorii, tocmai de Ziua Copiilor.”, a declarat Nicolae Robu. Câștigătorii vor fi anunțați printr-un live pe pagina de Facebook a Primăriei Timișoara, moderată de Florin Mihoc, cu jurizarea asigurată de nume mari ale vieții culturale bănățene.

Premii vor fi acordate și de TVR Timișoara, Radio Timișoara, Casa Etno, Uniunea Artiștilor Plastici „Romul Ladea” și Violette Boutique des Fleurs. Scopul proiectului este antrenarea copiilor și a tinerilor în activități ce permit dezvoltarea abilităților artistice și creionarea unor relații de colaborare la nivel național pentru Festivalul Copiilor din 2021.