Festival de arte marțiale în centrul Timișoarei. Când are loc

arte martiale
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

La Timișoara se pregătește un festival de arte marțiale și sporturi de contact. Evenimentul are loc în Piața Libertății, în data de 18 iulie, fiind planificate mai multe demonstrații cu sportivi de performanță, în fața publicului.

Eveniment inedit în centrul Timișoarei. În data de 18 iulie, în Piața Libertății, are loc un festival de arte marțiale și sporturi de contact. Așadar, publicul va putea asista la demonstrații cu sportivi de performanță.

Fiecare disciplină (Karate, Ju Jitsu Brazilian, Kyokushin, Qigong, Judo, Kung, Fu, Krav Maga, Qigong, Karate, Kenjutsu, Lupte Greco Romane, Kick Box, Box, Aikido) va fi reprezentată și promovată la standurile special amenajate în zona centrală a orașului. Alte trei corturi vor fi dedicate kinetoterapiei, psihologiei sportive și nutriției sportive. Aici cetățenii își pot evalua starea de sănătate: postura, greutatea, vor putea primi sfaturi de nutriție și informații despre psihologia sportivă. În cadrul evenimentului, reprezentanții Poliției Locale vor face o demonstrație în care ne vor învăța cum să prevenim furturile și violența, mai ales în rândul tinerilor”, transmit organizatorii.

untitled design set 970x90 px

Festivitatea de deschidere va avea loc la ora 11.00. Evenimentul este organizat de un club sportiv din oraș, fiind finanțat de Primăria Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/