Vaştag spune lucrurilor pe nume: “Cu Obreja pierde toată lumea!”

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Triplul campion mondial nu poate sta departe de problemele care macină boxul românesc de o bună perioadă de timp. Suspendarea preşedintelui Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, de către forul internaţional de specialitate, AIBA, şi refuzul acestuia de a lăsa locul altucuiva în fruntea boxului românesc ar putea avea consentinţe dintre cele mai grave, şi anume, excluderea sportivilor noştri din toate competiţiile cu caracter internaţional.

Feri Vaştag ştie exact care este situaţia şi consideră că dreptatea este undeva la mijloc. Actualul antrenor al pugiliştilor de la CSM Reşiţa ştie însă că lucrurile nu pot continua aşa. “Am fost la Bucureşti, am văzut care e situaţia. Rudel nu vrea să-şi dea demisia şi pe undeva el are dreptate. TAS a suspendat federaţia, dar una este pe plan internaţional şi alt ape plan intern. Nu ştiu dacă e treaba TAS-ului legat de ceea ce se întâmplă la noi acasă. Pe el l-a votat lumea, a fost ales, nu ştiu dacă TAS-ul ar trebui să decidă cine să fie preşedinte al Federaţiei Române de Box”, a declarat Francisc Vaştag.

untitled design set 970x90 px

Totodată, Feri are şi reproşuri la adresa lui Rudel Obreja. “De partea cealaltă, nu sunt deloc de acord cu el, pentru că, dacă făcea ceva pentru boxul românesc, era altceva. Dacă erau rezultate nu mai era nimic de comentat. Dar ştiţi cum e, nici nu faci nimic şi mai şi pui federaţia într-o postură proastă. Nu vreau să comentez mai mult. Pierd sportivii, pierde toată lumea. Sportivii ţintesc o medalie la Olimpiadă şi nu are nimeni dreptul de a le răpi şansa să lupte pentru ea”, a mai spus fostul mare pugilist.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/