Fenomene bizare! Din PSD Caraș-Severin a fost exclusă o „fantomă”!

explo 1000x200

Revenit de curând în municipiu, fostul social-democrat Valentin Lupșa, fost secretar al Organizației Municipale PSD Reșița și fost consilier local, a aflat cu stupoare că ar fi fost exclus ieri din partid! Dintr-un partid din care nu mai făcea parte de o lună!

Valentin Lupșa o cam rupsese cu liderii social-democrați din județ, iar Ordonanța 13, încercarea scandaloasă a Guvernului Grindeanu de a albi politicienii penali, l-a determinat să pună punct definitiv carierei sale politice în PSD. Lupșa a fost unul dintre puținii pesediști din țară care au avut curaj să critice acțiunile penalului Liviu Dragnea și ale premierului Sorin Grindeanu, iar în ziua de 1 februarie, din Germania, de acolo unde se afla la acea dată, și-a anunțat demisia. Atât din calitatea de secretar al PSD Reșița, cât și din cea de membru PSD. Liderii social-democrați din județ au încercat să deturneze sensul gestului lui Lupșa.

Am aflat că au făcut ieri o ședință și m-au exclus din partid. Eu mi-am prezentat demisia prin email încă din data de 1 februarie. Am trimis demisia către PSD Caraș-Severin, deoarece PSD Reșița nici nu are adresă de email! Mai mult, eu eram secretarul organizației municipale. Practic, eu ar fi trebuit să iau act de propria mea demisie. Am rămas perplex când am auzit că m-au dat afară din partid. Păi eu plecasem din 1 februarie din PSD. Cum să mă excludă de undeva unde eu nu mai eram de atâta vreme?! Nu are niciun fel de fond ce au făcut ei ieri. Eu am adus atunci, la 1 februarie, și la cunoștința Consiliului Local Reșița faptul că am demisionat din PSD”, a explicat Valentin Lupșa pentru expressdebanat.ro.

Fostul pesedist spune că va sta departe de politică de acum încolo. Cel puțin pentru o vreme. Eu mi-am luat angajamentul că zece ani nu voi intra în niciun partid. Doar dacă ar apărea un partid nou. În astea de acum, nu!, a mai spus Lupșa.

banner 970 x 250